menu

VLOG: In bad met Joy

Deze week gaan wij in bad bij Joy van der Stel. Door een zuurstoftekort is Joy spastisch geboren, maar ondanks haar beperkingen doet zij alles zelf. Zo ook in bad.

Maar hoe doet ze dat precies? Joy krijgt heel vaak precies die vraag gesteld. Mensen zien een vrouw in een rolstoel en denken direct dat ze niet in staat is zelf de alledaagse dingen te doen die voor de meeste mensen heel normaal zijn. Maar Joy bewijst het tegendeel, want zij is volledig zelfstandig en doet alles op haar manier. Zo ook in bad gaan, met behulp van een speciale badlift.

video

In bad met een badlift

In haar nieuwste vlog laat Joy zien hoe ze dit doet. Bijgestaan door haar pupil Bram, die zelf ook spastisch is en gecoacht wordt door Joy. Bram filmt alles terwijl Joy ons meeneemt door alle stappen van het in bad gaan met een beperking.

partner content

Koop Joy's inspirerende boeken

Joy van der Stel geeft niet alleen seminars, trainingen en coachings. Ze schrijft ook boeken over hoe zij haar leven volledig zelfstandig leidt ondanks haar beperkingen.

Reageren

Auteur

Joy van der Stel

Joy van der Stel

Door zuurstofgebrek tijdens de geboorte kwam Joy van der Stel zwaar spastisch ter wereld. Haar doktoren waren ervan overtuigd dat ze nooit een volwaardig leven zou leiden, maar Joy bewijst iedere dag het tegendeel. Zij verplaatst zich in een elektrische rolstoel, functioneert geheel zelfstandig, is getrouwd én heeft een dochter.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten