menu

VLOG: Ik ben Joy van der Stel, aangenaam

Joy van der Stel werd door zuurstofgebrek zwaar spastisch geboren. En terwijl haar dokter dacht dat ze nooit in staat zou zijn een volwaardig leven te leiden, bewijst ze nu iedere dag opnieuw het tegendeel.

Ze is inmiddels gelukkig getrouwd, heeft een dochter én een goed lopend bedrijf. Ze geeft lezingen, trainingen en schrijft boeken. Maar alsof dat nog niet genoeg is gaat zij vanaf nu ook vloggen bij NED7. Zij krijgt namelijk dagelijks de vraag: hoe doe je dit toch allemaal terwijl je in een rolstoel zit? In haar vlog geeft zij ons een inkijkje in haar leven en geeft ze antwoord op deze vraag door precies te laten zien hoe ze alles doet.

video

In Joy’s volgende vlog laat ze zien hoe ze in bad gaat met behulp van een badlift.

partner content

Koop Joy's inspirerende boeken

Joy van der Stel geeft niet alleen seminars, trainingen en coachings. Ze schrijft ook boeken over hoe zij haar leven volledig zelfstandig leidt ondanks haar beperkingen.

Reageren

Auteur

Joy van der Stel

Joy van der Stel

Door zuurstofgebrek tijdens de geboorte kwam Joy van der Stel zwaar spastisch ter wereld. Haar doktoren waren ervan overtuigd dat ze nooit een volwaardig leven zou leiden, maar Joy bewijst iedere dag het tegendeel. Zij verplaatst zich in een elektrische rolstoel, functioneert geheel zelfstandig, is getrouwd én heeft een dochter.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten