menu

Rendier knuffel geven in Amerongen

Het is niet iedere dag dat je een rendier op bezoek krijgt. Maar in Amerongen, bij woonzorgcentrum De Ridderhof, konden ze van de week een rendier knuffel verwachten toen de Kerstman op bezoek kwam.

Het is niet rendier Rudolf, maar rendier Kai die hier langs kwam. De verrassing was er echter niet minder om. De bewoners van de Ridderhof vonden het geweldig, alhoewel met alle commotie rendier Kai het niet bepaald droog hield.

Rendier knuffel en kerstliedjes zingen

Marianne van de Bos is begeleider zorgorganisatie Quarijn en vertelt: “De bewoners vinden het gewoon erg leuk om levende beesten te zien. Beesten doen wat met ze.” Maar ook de Kerstman zelf werd zeer gewaardeerd. Rendier knuffel geven, foto’s maken en hier en daar een kerstliedje zingen. Het bezoekje was georganiseerd om de bewoners alvast warm te laten lopen voor Kerstavond. De sfeer zit er in ieder geval al in bij de bewoners. Nu alleen nog weer even de vloer schoonmaken!

Meer informatie

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten