menu

Puur eten op de boerderij

Waar 10 jaar geleden nog niet serieus naar werd gekeken, is tegenwoordig steeds vaker de normaalste zaak van de wereld. Puur eten met ingrediënten die rechtstreeks van het land komen. Het wordt steeds populairder en dat is ook niet gek. Want heb je weleens een stuk vlees van het land vergeleken met een stuk vlees uit de supermarkt? Je proeft absoluut het verschil. Vooral bij de Lindenhoff. Deze boerderij, onder de rook van Amsterdam, is vernoemd naar het koets- en tuinhuis van de oude lusthof Lindenhoff. Al 4 generaties is deze boerderij in handen van dezelfde familie.

Passie en smaak

Boerderij de Lindenhoff is een plek waar dieren de ruimte krijgen en waar alle producten nog met heel veel passie worden gemaakt. En dat proef je!

Visie en missie

Bij de Lindenhoff hebben ze één visie en dat is teruggaan naar die authentieke smaak van producten. Uitgangspunt is zo dicht mogelijk bij de natuur blijven en ambachtelijk te werk gaan. Maar de Lindenhoff heeft niet alleen eigen producten. Zij zijn ook een soort ambassadeur voor andere boeren die hun producten via de Lindenhoff aanbieden. Want uiteindelijk wil de Lindenhoff een beweging opgang brengen. Een beweging die passie voor het boerenvak en voor de échte producten weer nieuw leven inblaast.

Triodos Bank

Al enkele jaren ondersteunt de Triodos Bank Boerderij Lindenhoff, omdat natuurvoeding en het echte ambacht volgens de bank ruimte moet krijgen. Deze arbeidsintensieve sector kan vaak moeilijk financiering vinden bij banken, vooral omdat het een investering is met een lange termijn visie.

 

meer informatie:Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten