menu

Oma Miep is een hit op Youtube

Ken jij Oma Miep al? Haar kleinzoon Rutger Vink zette haar in 2014 in de spotlight met de online Tien Fur Taal Challenge op zijn succesvolle Youtube kanaal Furtjuh en sindsdien is Oma Miep niet te stoppen!

Haar eigen Youtube kanaal

Ze heeft inmiddels ook haar eigen fanaccount op Twitter waar de grappigste berichten en foto’s van Oma Miep op worden gedeeld. Maar wanneer krijgt Oma Miep haar eigen Youtube kanaal? Wij zijn in ieder geval al fan want Oma Miep is buitengewoon grappig. En zij is ook oprecht geïnteresseerd in alles wat maar met moderne techniek te maken heeft, wat zorgt voor de meest hilarische uitspraken.

Record aantal kijkers

Na het succes van de eerste video heeft Rutger Vink een nieuwe Tien Fur Taal opgenomen met zijn oma, die misschien nog wel grappiger is dan de eerste. En ook het totaal aantal kijkers is sinds de eerste video flink gegroeid. Waar ze de eerste keer nog bleef steken bij een krappe 600.000 kijkers, is Oma Miep met haar nieuwe vlog in minder dan 5 maanden dit aantal al ruim voorbij!

Wij kunnen niet wachten op meer video’s van Oma Miep!

Foto: Furtjuh

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten