menu

Kijk mij eens!

Oud en jong inspireren, dat is wat ik wil met Stichting See-Me. Ik wil initiatieven en ideeën bij elkaar brengen, tips en suggesties geven voor een leuker leven én inspirerende levensverhalen vertellen.

Mensen helpen

Ik wil met Stichting See-Me mensen helpen hun wensen en dromen te realiseren, zodat we samen energiek en gelukkig ouder kunnen worden. Daarom proberen wij met de stichting mensen, die net dat extra steuntje in de rug nodig hebben, te verbinden met mensen die op eigen kracht het redden. Dat doen we samen met organisaties als Vitale Netwerken, Levensles en het Thuislab.

Kijk mij eens in de toekomst

Maar wij realiseren ons: met een website alleen komen we er niet. Daarom zijn wij bij See-Me hard bezig om een serie ‘See-Me gebeurtenissen’ te organiseren. Kleinschalige evenementen rondom thema’s. Daarmee gaan wij proberen mensen ook echt fysiek bij elkaar te brengen. Informatie delen, kennis uitwisselen en verhalen vertellen.

Doe je mee?

meer informatie

Reageren

Auteur

Marga Mus-Ivo

Marga Mus-Ivo

Marga Mus-Ivo (1953) is van huis uit marketing-, communicatie- en sales adviseur én oprichtster van de Stichting See-Me. Met See-me wil zij jong en oud inspiratie bieden en projecten starten waarmee zij mensen stimuleert gezamenlijk het "leven te leven".

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten