menu

Groot feest bij de Muzikale Bingo

Meezingen op klassiekers, bingo spelen, prijzen winnen én lekker eten. Bij zorgorganisatie Careyn in Utrecht was het onlangs groot feest voor de bewoners en medewerkers. Het was namelijk Bonte Middag en daar kan een muzikale bingo dan ook niet ontbreken!

Op de Zorgtotaalbeurs won zorgorganisatie Careyn bij Stichting DoSocial deze bijzondere middag voor haar bewoners en dat werd door deze bewoners ook met veel enthousiasme verwelkomt.

Allemaal winnaars bij de Muzikale Bingo

Tientallen afgevaardigden van zorgorganisaties nomineerden tijdens de laatste de beurs in maart hun huis. Daarmee hoopten ze hun bewoners en (vrijwillige) medewerkers een vrolijke, muzikale middag te bezorgen. In tijd van bezuinigingen natuurlijk heel welkom. Zes winnaars kwamen uit de bus. De eerste avond en middag zijn inmiddels geweest in ’t Holthuys in Annen en Zorgcentrum Tuindorp Oost in Utrecht. Fanatiek bingo spelen, niet met cijfers maar met oude, herkenbare liedjes, een geweldige show van Jan – de bingoman – Vredenburg, leuke prijzen en heerlijk eten verzorgd door de partners van DoSocial.

Sickinga Oord in Wolvega, De Merwelanden in Dordrecht, De Riethorst Stromenland in Geertruidenberg en Zorgcentrum Mariënburght in Budel krijgen binnenkort het feest aangeboden.

Stichting DoSocial

‘Het beste jaar ooit’ voor kwetsbare ouderen, dat is de doelstelling van DoSocial. Om dat mogelijk te maken hebben diverse grote bedrijven en hun medewerkers samen met het Nationaal Ouderenfonds de handen ineengeslagen: Unilever Food Solutions, Arla Foods, Zwanenberg Food Group, Van Hoeckel, Diversey, Douwe Egberts Professional en vele anderen. Het gaat DoSocial niet om geld. DoSocial gaat om delen, want in deze samenleving van overvloed hebben we genoeg te delen en te geven.

meer informatie

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten