menu

GGD GHOR Nederland is partner

Bij NED7 zijn wij heel blij met het nieuws dat wij bekend mogen maken. Sinds de start precies een maand geleden zijn wij hard aan het groeien. En niet alleen in bezoekersaantallen, maar ook in samenwerkingen. En onze allereerste officiële partner, naast branchevereniging ActiZ, is GGD GHOR Nederland!

GGD is voor iedereen

Baby’s en peuters komen heel vroeg al naar het consultatiebureau voor het weeg- en meetuurtje en vergeet niet de kindjes die dikke tranen huilen bij het krijgen van de prikken. Ze groeien op als schoolkind, tieners en pubers. Kleintjes worden groot en trekken erop uit, verbreden hun horizon en nemen het leven met volle teugen in zich op. Reizigersvaccinatie, SOA-poli; zaken die je als puber en jong volwassene zomaar eens aan de hand kunt hebben. Allemaal momenten in ons leven waarbij wij terecht kunnen bij de GGD.

Wat houdt ons bezig?

Niet zo gek dus dat gedurende een mensenleven de GGD heel vaak een rol speelt. Of het nu festivals en evenementen zijn, of de coördinatie van nazorg bij rampen. En misschien zie je de GGD een keer als toezichthouder in de kinderopvang van je kleintje. Weet je nog de Mexicaanse griep of de meningokokken? Bij deze enorme operaties worden alle GGD’en in Nederland betrokken en werken zij nauw samen met het RIVM en de Rijksoverheid.

De GGD maakt zich druk om de leefomgeving, zaken voor de toekomst, jouw toekomst en die van je kinderen en kleinkinderen. Zij vangen op wie het nodig heeft en geven adviezen voor een goede gezondheid. Want redden we het allemaal nog wel? Hoe houden we ballen hoog als 40-er en hoe gaat het met je kinderen en je ouders? Als GGD weten ze veel en voelen zij zich betrokken bij de gezondheid en veiligheid van iedereen, dus ook buiten Nederland. Denk aan artsen infectieziektebestrijding bij een epidemie als ebola of nazorg bij natuurrampen.

Autoriteit en expert

De GGD is vaak onzichtbaar maar toch zeker een vaste waarde en autoriteit. Een vanzelfsprekendheid. En voor NED7 nu ook een onmisbare partner online. De GGD mengt zich graag als expert en op een positieve manier in discussies over gezondheid en veiligheid. En bij NED7 is dat precies wat wij zoeken. Partners die echt waarde toevoegen aan ons platform, zodat jij als bezoeker bij ons niet alleen antwoorden vindt op jouw vragen, maar veel meer dan dat.

De GGD is voor iedereen en voor iedere leeftijd! En wat is dan mooier dan die expertise inzetten binnen een community om mensen te informeren en samen te brengen?

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten