menu

Ed Sheeran op bezoek

Woon je in een verpleeghuis in het Engelse plaatsje Framlingham in Suffolk, krijg je plotseling de wereldberoemde zanger Ed Sheeran op bezoek die een naar hem vernoemde zaal komt openen.

De zanger woont zelf ook in Framlingham en vond het een eer dat er een zaal naar hem is vernoemd. De directrice van Mills Meadow Sue Hill, zei: “We zijn in de wolken dat Ed Sheeran ons kon en wilde  bezoeken en officieel onze nieuwe Sheeran zaal wilde openen. Ed Sheeran is fantastisch. We zijn heel dankbaar dat hij tijd in zijn drukke schema wilde vrijmaken om dit te doen.”

Doos met LEGO voor Ed Sheeran

Bewoonster Mary Swan, die Sheeran hielp het lint door te knippen, zei: “Het was een zeer spannende dag en ik heb genoten van de ontmoeting met Ed Sheeran. Ik kreeg zelfs zijn handtekening!” De zanger – die deze week ook een eredoctoraat van de University Campus Suffolk ontving – kreeg een cheque van £ 500 voor zijn gekozen goede doel, het East Anglian Children’s Hospice. Omdat hij ooit een lied heeft opgenomen met de titel ‘Lego House’, kreeg hij van de bewoonsters ook nog een doos met LEGO.

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten