menu

Beetje respect graag!

Vandaag begint alweer, voor de vierde keer, de landelijke Week van Respect, georganiseerd door StichtingR. De hele week wordt extra aandacht gevraagd voor hulpverleners zoals politie, brandweer en ambulancepersoneel. Dit jaar gaat met name ook extra aandacht uit naar OV-personeel, want helaas is het nog steeds keihard nodig.

Petje af voor…

Omdat dit jaar in het teken staat van het OV-personeel heeft StichtingR bedacht om iedereen in Nederland op te roepen een virtueel petje af te doen voor hun. Via social media kan een filmpje geplaatst worden met een speciale groet voor het OV-personeel. Zo kunnen we, met z’n allen, hun laten zien dat wij hen steunen. Zij zijn degene die er iedere dag voor zorgen dat wij veilig kunnen reizen, maar als er iets gebeurt in de bus of trein, dan zijn de incidenten vaak heftiger dan op andere plekken.

Beetje respect van Freek Vonk

De eerste groet is al binnen. En niet van de minste. Bioloog en presentator Freek Vonk neemt alvast zijn petje af voor het OV-personeel. En ook Harry Vermeegen geeft het goede voorbeeld. Doe je ook mee? Wat moet je doen. Je filmt met je telefoon jouw groet, upload deze naar de Facebook pagina van de Week van Respect en laat jouw boodschap achter met de hashtag #petjeaf. Zo makkelijk is het.

Freek Vonk doet petje af

Dr. Freek Vonk neemt zijn petje af voor OV Personeel #petjeaf

Posted by Week van Respect on dinsdag 29 september 2015

De Week van Respect 2015 is een initiatief van StichtingR in samenwerking met de VVMC (Vakbond voor Rijdend Personeel); Ministerie van Binnenlandse Zaken; Nederlandse Spoorwegen; Connexxion; Arriva; Veolia; U-OV.

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten