menu

Zomaar een bloemetje voor ouderen in het verpleeghuis

De lente begint goed in Rotterdam! Sinds vandaag is de Lelie Zorggroep namelijk een wel heel bijzondere actie gestart. Voor iedere gratis wens die je verstuurt via de speciaal daarvoor opgezette actie website, plant Lelie Zorggroep een bloembol op één van hun locaties. Daarmee kunnen de bewoners komende zomer letterlijk tussen de bloemen zitten!

Dus hop, naar de actie website en stuur een wens. Je hoeft er vrijwel niets voor te doen en de ouderen krijgen zomaar een bloemetje, plus die bijzondere persoonlijke boodschap. Een speciale lentewens die zon in het verpleeghuis brengt.

Twee vliegen in één klap

De actie werd bedacht door de Lelie Zorggroep toen ze, in het kader van het programma ‘Waardigheid en trots’, aan de bewoners vroegen welke wensen zij hadden. Een veel gehoorde wens was dat ze meer persoonlijke aandacht wilden en meer wilden genieten van de tuin. Natuur is immers goed voor gezondheid én voor de geest. Dus met de actie slaan ze twee vliegen in één klap. Meer persoonlijke aandacht van mensen die ze normaal niet of nauwelijks zien. En straks een stralende, zomerse tuin vol met prachtige bloemen waar ze volop van kunnen genieten.

Een klein gebaar

Zonder de hulp van lokale ondernemers was de actie trouwens niet mogelijk. Visser Groen Hoveniers was bereid om te helpen bij het planten van de bloembollen, terwijl Drukkerij Verloop de bijzondere kaartjes verzorgt die de bewoners straks krijgen. Kijk, dat zijn nog eens betrokken bedrijven met het hart op de goede plek! “Met deze actie geven we gehoor aan deze wens van de bewoners”, zegt Marianne de Paauw, coördinator Waardigheid en trots bij Lelie Zorggroep. “Met een klein gebaar kunnen we samen kleur brengen in het leven van onze cliënten.”

Zomaar een bloemetje

Dus…als we nu eens massaal de bewoners van Lelie Zorggroep een hart onder de riem steken met een prachtige en hartverwarmende boodschap, dan brengen we met z’n allen een beetje lente in het leven van deze mensen. Dat is toch prachtig! Ga dus hieronder naar de actie website en laat je bericht achter. En, vergeet niet het bericht te delen met je vrienden en familie. Hoe meer mooie wensen, hoe meer mooie bloemen. En hoe mooier de actie wordt!

Stuur een gratis kaartje naar ouderen

Stuur via deze speciale website een kaartje aan ouderen bij de Lelie Zorggroep. Voor iedere wens die je instuurt, planten zij een bloembol in de tuin. Zo zitten de bewoners van alle locaties er straks fleurig bij!

Gerelateerde berichten

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten