menu

Tinder voor ouderen

Het zal je niet zijn ontgaan, maar met de komst van de smartphone en de apps is ook dating niet meer hetzelfde. Voor homo’s is er Grindr en voor zo’n beetje iedereen is er tegenwoordig Tinder. Maar wat is er voor ouderen?

Volgens 50plus voorman Henk Krol is het tijd dat ook de ouderen aan de Tinder gaan. En daar heeft hij wel een oplossing voor. Tinder voor ouderen, maar dan met een andere, nog nader te bepalen naam.

Tinder voor ouderen op komst

Henk Krol heeft het, naar eigen zeggen, al voorgesteld in de fractie. Maar tot nu toe lagen de prioriteiten van de partij ergens anders. Toch ziet hij wel mogelijkheden om een speciale Tinder voor ouderen te ontwikkelen, want de bestaande dating apps zijn volgens hem te veel gericht op jongeren. Henk Krol: “Sommige 50-plussers hebben hun relatie beëindigd of zijn op een trieste manier hun partner verloren. Zij hebben behoefte om op een gemakkelijke manier iemand te vinden om mee te praten. Zij gaan niet zomaar zo snel naar de kroeg.”

Op de redactie bij NED7 zijn wij benieuwd naar jouw mening. Is er behoefte aan een speciale dating app voor ouderen? Of voldoen de huidige middelen prima?

Reageren

Auteur

Dirkje van Bennekom

Dirkje van Bennekom

Dirkje van Bennekom is wetenschapsjournaliste met specialisatie seksualiteit & relaties. Ze schrijft voor diverse digitale en papieren magazines en blogt dagelijks op relatie.blog en seks.blog.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten