menu

Oude liefde roest niet

Oude liefde roest niet en Leni Imink (85) en Rob Bezold (84) zijn daar het levende bewijs van. 60 jaar geleden wilden niets anders dan met elkaar trouwen, maar hun ouders gooiden roet in het eten. De liefde is echter nog springlevend en 60 jaar later zijn ze alsnog in het huwelijksbootje gestapt.

Het lijkt wel een aflevering van het televisieprogramma ‘Memories’. Nadat ze zich hadden verloofd kwam het nooit van trouwen en uiteindelijk gingen ze ieder hun eigen weg. Ze trouwden een ander en kregen kinderen. Maar die eerste grote liefde verdween nooit. Bij beiden niet.

Een nooit verstuurde liefdesbrief

Er was zelfs een moment waarop Leni besloot een brief te schrijven voor Rob, waarin ze uit de doeken deed dat ze ondanks alles nog steeds zielsveel van hem hield. De brief kwam echter nooit aan bij Rob, omdat Leni deze niet durfde te versturen. Nu zijn hun echtgenoten overleden en staat niets ze meer in de weg. Er was alleen een boek voor nodig om ze weer bij elkaar te brengen.

Oude liefde roest niet

Leni ontwikkelde zich tijdens haar leven tot een succesvol musicus. Ze componeerde zelfs voor artiesten als Willeke Alberti en ze is een begenadigd pianist. Dat was ook de reden waarom over Leni en haar bijzondere leven een biografie verscheen. Hierin kwam ook haar verloren liefde aanbod wat voor Rob reden was om direct contact met haar te zoeken. En wat blijkt, oude liefde roest niet. Sterker nog 21 oktober trouwden ze alsnog. Eind goed al goed, lang leve echt liefde!

Reageren

Auteur

Dirkje van Bennekom

Dirkje van Bennekom

Dirkje van Bennekom is wetenschapsjournaliste met specialisatie seksualiteit & relaties. Ze schrijft voor diverse digitale en papieren magazines en blogt dagelijks op relatie.blog en seks.blog.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten