menu

Zorghotel De Wartburg breidt uit

Zorghotel De Wartburg uit Utrecht is sinds 1 oktober een unieke samenwerking aangegaan met het Van der Valk hotel in De Bilt.

Dit Van der Valk hotel heeft alle 102 hotelkamers onlangs grondig gerenoveerd en voor het Zorghotel De Wartburg is er een vleugel van 9 kamers beschikbaar waar je ontspannen en geheel verzorgd kunt revalideren.

Sneller revalideren en herstellen

De zorghotelkamers zijn speciaal aangepast en ingericht voor mensen die bijvoorbeeld na een operatie of ziekenhuisopname willen herstellen en revalideren. Ook voor mensen die bijvoorbeeld een arm of heup gebroken hebben en thuis niemand hebben om hen te helpen, biedt het Zorghotel oplossingen. Dat is nog eens wat anders dan in een ziekenhuis moeten blijven waar je continue het gevoel hebt ook echt ziek te zijn.

Gerelateerd bericht: Bijkomen in een zorghotel

24 uur professionele zorg

Bij zorghotel De Wartburg in De Bilt krijgen gasten zorg en therapie zoals ze die ook bij het al bestaande zorghotel in Utrecht zouden krijgen. Ondanks dat je in een luxe en mooi hotel zit is er 24 uur per dag professionele zorg aanwezig van zorgorganisatie AxionContinu. En moet je revalideren dan is er een nieuwe fitnessruimte waar je onder begeleiding van een fysiotherapeut kunt werken aan je herstel.

Zorghotel De Wartburg

Toch denken nog steeds heel veel mensen dat een verblijf in een zorghotel uitsluitend is weggelegd voor mensen met veel geld. Maar niets is minder waar. Ben je aanvullend verzekerd dan is een verblijf bij Zorghotel De Wartburg heel erg betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Officieel opent de nieuwe zorgvleugel op 27 oktober a.s. Maar je kunt er nu al een kijkje nemen of zorg ontvangen.

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten