menu

Rollator kopen in de Experience Store

Een rollator kopen lijkt heel saai, maar er komt meer bij kijken dan je denkt. Uw-rollator.nl verkocht tot voor kort uitsluitend online en dat maakte hen, naar eigen zeggen, ‘dé grootste rollator specialist van Nederland’. Maar online is niet meer voldoende voor deze winkel. Vandaar dat ze de eerste Experience Store geopend hebben in Den Bosch.

Klanten kunnen bij de Experience Store maar liefst 20 verschillende type rollators, voor binnen én voor buiten, uitproberen. Geholpen door specialisten die alles weten over de modellen. Zo wordt een rollator kopen opeens heel ‘leuk’!

Rollator cowboys

Maar Uw-rollator.nl verkoopt niet alleen nieuwe modellen, ook tweedehands modellen zijn bij de winkel te krijgen. En het onderhoud kunnen ze voor hun klanten verzorgen. Directeur Rob De Bonth kan dus met recht zeggen dat hij trots is op wat hij tot nu toe heeft neergezet. “We waren zeker niet de eerste online verkoper, er zijn in het begin nogal wat cowboys geweest die rollators voor een tientje winst doorverkochten.”

Rollator kopen

Sinds 2013 wordt de rollator niet meer vergoed in het basispakket. De handel in deze hulpmiddelen is dus tegenwoordig vrij. En dat zorgt ook voor meer diversiteit onder de modellen. Je kunt eigenlijk van alles krijgen. De winkel levert tal van merken. Topro, Handicare, WheelzAhead, Trust care, Thuasne en Rehasense. Je kunt het zo gek niet bedenken of Uw-rollator.nl heeft het. En omdat de rollator een moeilijk product is om online te verkopen, is het volgens De Bonth een logische stap om de webwinkel te gaan combineren met de Experience Store.

Meer weten?

Wil je meer weten over welke rollator geschikt is en wat het kost om er een aan te schaffen? Bekijk dan eens de website, of breng een bezoekje aan de nieuwe winkel!

Bron: Emerce

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten