menu

Nagels lakken met Tijn!

Je kent hem vast nog wel van de enorm succesvolle Serious Request actie van afgelopen jaar: Tijn. Met zijn nagellak project werd hij een wereldfenomeen. En terecht. Want Tijn is top! Zo top dat hij nu z’n eigen nagellak lijn heeft. LAK. door Tijn.

Tijn Kolsteren is nog maar 6 jaar oud, maar ongeneeslijk ziek. Hij heeft hersenstamkanker. Om een speciale machine in Engeland te kunnen kopen is hij nu z’n eigen nagellak lijn begonnen met 4 van zijn favoriete kleuren (rood, blauw, roze én paars). € 10,- kost het om een flesje te kopen en met de opbrengst wordt door Stichting Semmy een zogenaamde CED gekocht. Dit is een convection-enhanced delivery systeem. Een behandelmethode die kinderen met hersenstamkanker in de toekomst kan helpen.

Niet te opereren

Jaarlijks krijgen in heel Europa zo’n 400 kinderen hersenstamkanker. Dit wordt ook wel ‘diffuus intrinsiek ponsglioom’ genoemd. De kinderen met deze vorm van kanker zijn gemiddeld zo’n 6 jaar oud, net als Tijn. Binnen 2 jaar na de diagnose overlijden de meeste kinderen. De tumor zit namelijk op een plek die niet te opereren is. Ook medicijnen komen moeilijk bij de plek. Met de CED-behandeling worden de medicijnen met behulp van een robot op de juiste plek gebracht. Dit gebeurt met dunne rietjes die heel langzaam in de tumor worden ingebracht. Zo wordt de overlevingskans voor kinderen een stuk groter.

Nagels lakken met Tijn

Jij kunt Tijn en al die kinderen helpen. Het enige dat je hoeft te doen is je nagels lakken, of gewoon een flesje LAK. door Tijn kopen en als cadeau geven aan een ander. Als het geld maar op de juiste plek komt. Tijn wil met zijn nieuwe merk maar liefst 1 miljoen euro ophalen om de CED te kunnen kopen. Dit wordt gedaan door Stichting Semmy. Maar zij kunnen het alleen maar doen als we met z’n allen in actie komen. Net als vorig jaar toen iedereen in de rij stond voor Tijn.

Doe je weer mee? Hier kun je Tijn’s nagellak kopen.

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten