menu

Eeuwige jeugd, het geheim van Chuando Tan

De eeuwige jeugd, deze fotograaf uit Singapore lijkt het te hebben. Je zult het waarschijnlijk niet geloven, maar Chuando Tan, zo heet hij, is 50 jaar!

Vroeger was hij één van Singapore’s populairste modellen, tegenwoordig is hij een professioneel fotograaf én Instagram sensatie. En als je naar z’n foto’s kijkt dan is dat niet raar. Hij is 50 maar ziet er nog steeds uit alsof hij 30 is. Hoe doet hij dat toch?

Eeuwige jeugd met kip?

Hij heeft meer dan 160k volgers op Instagram en wereldwijd bewonderd voor z’n schijnbare eeuwige jeugd. Hoe hij dat doet? Het is 100% geen filter die hij over z’n foto’s doet. Het is puur natuur. Om te beginnen heeft hij goede genen, dat is een ding dat zeker is. Daarnaast gaat hij veel naar de sportschool. En met veel bedoelen we VEEL! Verder beweert hij dat hij ’s ochtend en ’s avonds een bad vermijdt. En hij heeft veel kip.

Wat het échte geheim ook is. We hebben zo’n gevoel dat we niet hetzelfde resultaat zullen behalen als we het proberen. Maar goed, kijken is ook goed. En de aanblik van Chuando Tan maakt een hoop goed in deze wereld!

Bekijk hier meer foto's

Chuando Tan 1

Chuando Tan, Instagram

Chuando Tan 2

Chuando Tan, Instagram

Chuando Tan 3

Chuando Tan, Instagram

Chuando Tan 4

Chuando Tan, Instagram

Chuando Tan 5

Chuando Tan, Instagram

Chuando Tan 6

Chuando Tan, Instagram

Chuando Tan 7

Chuando Tan, Instagram

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten