menu

50-plussers aan het werk!

Er moeten meer 50-plussers aan het werk. Dat vindt de ANBO ook en daarom is zij zelf aan de slag gegaan, samen met SUCSEZ, een intermediair voor verzekeringen, om 50-plussers ook daadwerkelijk aan het werk te helpen.

Wegens succes verlengd

Al eerder gingen de ANBO en SUCSEZ met elkaar aan de slag om hun doel te realiseren. Zo werden tijdens een proefproject 7 50-plussers aan het werk gezet. Via het proefproject kregen zij een opleiding en werden zij aan een baan geholpen. En omdat deze proef zo succesvol was is de samenwerking nu verlengd. ANBO directeur en bestuurder Liane den Haan en Dennis Massaar, directeur bij SUCSEZ, hebben de samenwerking verlengd tot maar liefst 2022. Dat getuigt van heel veel vertrouwen in de toekomst. “We pasten de overeenkomst aan vanwege gewijzigde wetgeving en de ontwikkeling van onze organisaties. Daarbij hebben we besloten om de samenwerking uit te breiden en te verlengen”, aldus Dennis Massaar van SUCSEZ.

Nog meer 50-plussers aan het werk

Met de samenwerking staat de deur wagenwijd open om meer 50-plussers aan het werk te krijgen. “De pilot was zo succesvol dat we de afgelopen weken nog eens 30 ANBO-leden hebben opgeleid. Tijdens de drukke laatste maanden van het jaar zullen zij, via SUCSEZ, van passend advies op het gebied van zorgverzekeringen worden voorzien. Na die periode kunnen de 50-plussers eventueel aan de slag in de financiële dienstverlening”, aldus Massaar.

meer informatie

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.