menu

Nieuw in verzekering

Wijzigingen basisverzekering 2017

Wijzigingen basisverzekering 2017, waar moet je precies op letten? Maak een keuze met dit handige overzicht van KiesvoorjeZorg.nl.

Lees verder 

Zorgverzekeringen vergelijken, let op!

Zorgverzekeringen vergelijken, het is weer die tijd van het jaar. KiesvoorjeZorg.nl heeft 6 handige tips waar je op moet letten.

Lees verder 

Als je in de VS het ziekenhuis in moet

Wat als je als toerist in de VS het ziekenhuis in moet? Moet je dan je credit card op tafel leggen en ben je direct een fortuin kwijt?

Lees verder 

Heb ik een uitvaartverzekering nodig?

Heb je écht wel een uitvaartverzekering nodig? Of kun je ook zonder? Het blog Toekomt.nl dook erin en zet alles op een rijtje voor ons.

Lees verder 

Veilig kerstinkopen doen

Kerst staat weer voor de deur. Tijd voor kerstinkopen doen! Daarom hebben wij wat tips waar je op moet letten om veilig je kerstinkopen te betalen.

Lees verder 

Overstappen naar een andere zorgverzekering?

Het is weer die tijd van het jaar waarin we moeten besluiten of we onze zorgverzekering houden of overstappen naar een andere zorgverzekering.

Lees verder 

Hoe voordelig is collectief verzekeren?

70% van de mensen is verzekerd via een collectief. Maar is collectief verzekeren eigenlijk wel zo voordelig?

Lees verder 

Waarom een aanvullende verzekering?

Waarom een aanvullende verzekering afsluiten? Samen met Independer kijken we naar de zin of onzin van een aanvullende verzekering.

Lees verder 

Je zorgverzekering aanpassen

Heb jij al besloten wat je gaat doen? Ga je je huidige zorgverzekering aanpassen of stap je over naar een nieuwe zorgverzekering?

Lees verder 

Is mijn zorgpolis nog wel up-to-date?

Is mijn zorgpolis nog wel toereikend? Het is weer de tijd van het jaar om je zorgverzekering te vergelijken en te besluiten of je overstapt of niet.

Lees verder 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

AdvertentieGerelateerde berichten