menu

Nieuw in pensioen

Sparen voor later begint nu

Sparen voor later begint nu al. Maar hoe doe je dat? Centraal Beheer heeft handige oplossingen om er later warmpjes bij te zitten.

Lees verder 

Overwinteren in Benidorm

Overwinteren in Benidorm, voor veel gepensioneerden is het een paradijs. Fotografe Romi Tweebeeke reisde af om het vast te leggen.

Lees verder 

De voordelen van alleen zijn

Alleen zijn is het niet hetzelfde als eenzaam zijn. Het blog Leef Je Pensioen zet de voordelen van alleen zijn op een rijtje.

Lees verder 

Is doorwerken gezonder dan met pensioen gaan?

Is doorwerken écht gezonder dan met pensioen gaan? LeefJePensioen.nl zet de voors en tegens naast elkaar voor ons.

Lees verder 

Kan ik vervroegd met pensioen?

Kun je tegenwoordig nog wel vervroegd met pensioen? En waar moet je dan op letten? Toekomt.nl zocht het uit en heeft deze tips.

Lees verder 

Scheiden na je pensioen

Met pensioen gaan is misschien wel de grootste verandering in ons leven. Dat is ook de reden waarom scheiden na je pensioen veel voorkomt.

Lees verder 

Met pensioen gaan is gezond

Volgens onderzoeker Levi van den Boogaard is met pensioen gaan heel gezond voor ons. En dit zijn de redenen waarom dat zo is.

Lees verder 

In 6 stappen met pensioen gaan

Met pensioen gaan lijkt makkelijk, maar voor veel mensen valt dat zwaar tegen. Daarom heeft LeefJePenioen.nl 6 tips om stap voor stap met pensioen te gaan.

Lees verder 

Minder belasting betalen na je pensioen?

Ga je minder belasting betalen als je na je pensioen emigreert naar het buitenland? Toekomt zet wat belangrijke zaken op een rijtje hierover.

Lees verder 

De babyboomer bestaat niet

Bestaat de babyboomer eigenlijk wel echt en is die generatie echt wel zo fortuinlijk of is dat allemaal maar een illusie?

Lees verder 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

AdvertentieGerelateerde berichten