menu
Titiaan Zwart

Titiaan Zwart

Titiaan Zwart is één van de oprichters van Mantelaar, een zorgaanbieder die mantelzorg verleent met behulp van studenten geneeskunde. Titiaan studeerde psychologie en is bij Mantelaar verantwoordelijk voor acquisitie en samenwerkingen. Bij NED7 blogt hij over zijn visie en passie voor het vak zorg.

Recente artikelen

Mantelzorg door medisch studenten

Mantelzorg door medisch studenten

Wat als je geen vrienden of familie in de buurt hebt die mantelzorg kunnen geven? Het bedrijfje Mantelaar heeft de oplossing.

Lees verder 
Gezelligheid is onmisbaar

Gezelligheid is onmisbaar

Gezelligheid is onmisbaar voor mevrouw Buuren Poons, die nog regelmatig koffie drinkt met studenten van Mantelaar.

Lees verder 
Die witte jas past haar perfect

Die witte jas past haar perfect

Anna studeert geneeskunde en doet bij Mantelaar praktijkervaring op door niet in een witte jas rond te lopen, maar mantelzorg te verlenen.

Lees verder 
Marktwerking in de zorg

Marktwerking in de zorg

Titiaan Zwart van Mantelaar vraagt zich af of marktwerking in de zorg wel of niet goed is voor ons of hoe het anders zou kunnen.

Lees verder 

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.