menu
Tim Trooster

Tim Trooster

Tim Trooster is 30 jaar en ontwikkelt aanpakken voor vraagsturing. De werkwijze is altijd feestelijk en uitdagend en heeft bijzondere aandacht voor mensen die (soms) moeite hebben om mee te doen. In 2013 heeft Tim 'De Tijdmachine' ontwikkeld. In De Tijdmachine gaan ouderen terug naar de jaren ’60 om er daar achter te komen wat ze nu nog willen en kunnen doen. Geen enkele reis maar een retourtje dus. De aanpak is inmiddels uitgegroeid tot Stichting De Tijdmachine met meerdere projecten zoals De Tijdmachine Noord-Holland en Gouwe Ouwe.

Recente artikelen

Het dagboek van Hendrik Groen

Het dagboek van Hendrik Groen

Als je nu het nieuwe dagboek van Hendrik Groen reserveert bij je lokale boekhandel, steun je automatisch Stichting De Tijdmachine met € 1,- per boek!

Lees verder 
Met de trein op pad

Met de trein op pad

De treinen zijn overvol tegenwoordig, dus met de trein op reis gaan is voor ouderen niet altijd makkelijk. Blogger Tim Trooster vraagt zich af of het anders kan.

Lees verder 
Kwetsbare of niet kwetsbare ouderen? Dat is de vraag…

Kwetsbare of niet kwetsbare ouderen? Dat is de vraag…

De samenleving bestempelt ouderen al snel als kwetsbare ouderen, maar klopt dit beeld wel en werkt dit niet juist averechts?

Lees verder 

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.