menu
Romi Tweebeeke

Romi Tweebeeke

Als documentaire fotograaf ontdekt Romi Tweebeeke de wereld van het ouder worden. Met haar verhalen, in woord en tekst, wil Romi de negatieve beeldvorming rondom ouder worden nuanceren. In haar korte humorvolle maandelijkse columns op NED7 schrijft ze over haar ontmoetingen en ontdekkingen.

Recente artikelen

Overwinteren in Benidorm

Overwinteren in Benidorm

Overwinteren in Benidorm, voor veel gepensioneerden is het een paradijs. Fotografe Romi Tweebeeke reisde af om het vast te leggen.

Lees verder 

Gymschoenen aan en gaan!

Gymschoenen aan en gaan!

Romi trekt er in het plaatsje Benidorm op uit om te ontdekken waarom mensen hier met gymschoenen aan meer bewegen dan in Nederland.

Lees verder 

Wat te doen tijdens je pensioen?

Wat te doen tijdens je pensioen?

Op dansles tijdens je pensioen wordt steeds populairder. Niet zo gek volgens fotograaf Romi Tweebeeke die een les bezocht.

Lees verder 

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.