menu
Pim Pelser

Pim Pelser

Pim Pelser is bedenker en oprichter van Stichting DoSocial. Deze stichting is uitgegroeid tot een netwerk van mensen én bedrijven die zich hard maken voor sociale projecten in de ouderenzorg.

Recente artikelen

Op pad door het Rotterdam van vroeger

Op pad door het Rotterdam van vroeger

Onlangs organiseerde stichting DoSocial een echte rally door het Rotterdam van vroeger, met maar liefst 200 ouderen op de achterbank.

Lees verder 

Herinneringen ophalen met dementie

Herinneringen ophalen met dementie

Mensen met dementie blijken heel veel baat te hebben bij het ophalen van herinneringen. En de Nostalgiekar doet precies dat.

Lees verder 

Jij bent wat waard!

Jij bent wat waard!

Jij bent wat waard volgens NED7 blogger Pim Pelser. Met zijn Stichting DoSocial zet hij zich in om ouderen het beste jaar ooit te bezorgen.

Lees verder 

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.