menu
Joy van der Stel

Joy van der Stel

Door zuurstofgebrek tijdens de geboorte kwam Joy van der Stel zwaar spastisch ter wereld. Haar doktoren waren ervan overtuigd dat ze nooit een volwaardig leven zou leiden, maar Joy bewijst iedere dag het tegendeel. Zij verplaatst zich in een elektrische rolstoel, functioneert geheel zelfstandig, is getrouwd én heeft een dochter.

Recente artikelen

VLOG: In bad met Joy

VLOG: In bad met Joy

Joy van der Stel laat in haar nieuwe vlog zien hoe zij in bad gaat met haar badlift. En het zal je verbazen hoe dit gaat.

Lees verder 

VLOG: Ik ben Joy van der Stel, aangenaam

VLOG: Ik ben Joy van der Stel, aangenaam

Joy van der Stel is spastisch geboren door zuurstofgebrek, maar in haar vlog bij NED7 laat ze zien dat ze heel goed zelfstandig kan leven.

Lees verder 

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.