menu
Alet Klarenbeek

Alet Klarenbeek

Alet Klarenbeek is communicatiestrateeg en heeft maar één doel: ouderen iets gelukkiger maken. Dat doet ze door programma's en campagnes te bedenken die hierbij kunnen helpen. Ouderen op een realistische en positieve manier in beeld brengen, door ontmoetingen te organiseren en dat tegelijkertijd te combineren met een vleugje cultuur.

Recente artikelen

Age Friendly City Maastricht

Age Friendly City Maastricht

Age Friendly City Maastricht bijt vandaag de spits af als leeftijdsvriendelijke stad voor ouderen met tal van bijzondere manifestaties.

Lees verder 
Leeftijdsvriendelijke stad voor ouderen

Leeftijdsvriendelijke stad voor ouderen

Een leeftijdsvriendelijke stad voor ouderen, wat is dat precies? Den Haag is al begonnen en ook andere steden zijn hard aan het werk.

Lees verder 

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.