menu

De experts van NED7

Arnaud Mooij

Arnaud Mooij

Arnaud Mooij is fotograaf. Samen met documentairemaker Hans den Hartog legt hij actieve en markante 65-plussers en hun bijzondere levensverhalen vast.


Heel Holland Zorgt

Heel Holland Zorgt

Stichting Heel Holland Zorgt is een maatschappelijke netwerkorganisatie die mensen wil informeren, inspireren maar vooral ook wil aanzetten tot actie. De stichting kijkt naar ontwikkelingen zoals langer zelfstandig thuis wonen, zelfredzaamheid, verlaging van zorgkosten, participatie, e-health en informele zorg.


Gouden Dagen

Gouden Dagen

Gouden Dagen is hét goede doel voor ouderen in heel Nederland. Zij maakt zich hard voor de kwaliteit van leven van ouderen en doet dit doormiddel van pure en onvoorwaardelijke aandacht.


Ruud van Domselaar

Ruud van Domselaar

Ruud van Domselaar is advocaat bij Amice Advocaten in Utrecht. Hij is specialist op het gebied van vastgoedrecht, verbintenisrecht en aansprakelijkheidsrecht en blogt bij NED7 over hoe je hiermee in de praktijk te maken krijgt.


Alice Bunt

Alice Bunt

Alice Bunt is documentair fotograaf. Op open en persoonlijke wijze blogt ze op NED7 over de invloed van haar bipolaire stoornis op haar dagelijks leven én vertelt ze over de kunstprojecten die zij onderneemt.


Alleszelf

Alleszelf

Alleszelf is een objectief, onafhankelijk en deskundig platform voor ouderen met informatie en advies over zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen.


AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten