menu

Zorgmedewerker van het Jaar 2017, wie wordt het?

Zorgmedewerker van het Jaar 2017, wie gaat het worden? NED7 partnerblog VoedingindeZorg.nl organiseert een speciale verkiezing om zorgmedewerkers in het zonnetje te zetten. Ken je dus zo’n medewerker die het verdient om in de spotlight te staan? Of werk je zelf in de zorg? Geef je op!

Ze werken in een sector die zwaar onder druk staan. Ze zetten zich meer dan 100% in voor het welzijn van ouderen. En ze krijgen er te weinig of soms helemaal geen erkenning voor. Volledig onterecht! VoedingindeZorg.nl wil daar verandering in brengen. Maar, daar hebben zij jouw hulp bij nodig. Laat zorgmedewerkers zien hoeveel waardering we met z’n allen hebben voor hun. Geloof ons, het helpt!

De nieuwe bankiers van ons land

Er wordt soms weleens gezegd: zorgmedewerkers zijn de nieuwe bankiers van Nederland. Als je op een feestje zegt dat je werkt in de zorg kijkt iedereen je met een mengeling van medelijden en boosheid aan. “Het is verschrikkelijk wat er allemaal gebeurt in verpleeghuizen in ons land!” “De zorg in ons land is abominabel slecht! Dat verdienen onze oudjes toch niet?” Veel zorgmedewerkers zeggen uit angst, voor dergelijke reacties, liever niet meer wat ze in het dagelijks leven doen. Terwijl ze zich totaal niet herkennen in alle kritiek en horrorverhalen. Ze doen het werk omdat ze voor anderen willen zorgen. Omdat ze ouderen in Nederland juist een mooie oude dag willen bezorgen. Ze houden van hun vak en zetten zich iedere dag opnieuw in om de beste zorg mogelijk te leveren. Dat mag best wel eens erkend worden. En dat kan nu!

Zorgmedewerker van het Jaar 2017

Ken je zo’n inspirerende zorgmedewerker die het verschil maakt voor bewoners? Heb je ervaringen met iemand die het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Misschien heb je zelf net zorg ontvangen of is er iemand die je vader of moeder goede zorg heeft gegeven? Het kan een collega zijn, of een werknemer die je wil laten hoeveel je hun inzet waardeert. Geef ze op, laat ze schijnen! Wij hebben het ook al gedaan. Het is een unieke kans om eens iets positiefs te laten gebeuren in de zorg.

Wat moet je doen?

Uit alle inschrijvingen worden straks 10 genomineerden geselecteerd. Tot en met 19 maart a.s. kunnen we zorgmedewerkers opgeven. Wees er dus snel bij. De uiteindelijk winnaar krijgt niet alleen de titel, maar ook een Efteling Bosrijk-arrangement voor 6 personen. Dit zijn 3 overnachtingen inclusief 4 dagen toegang tot de Efteling en maar liefst €150,- om te besteden! Dat gun je toch iedereen? En het is zo gebeurd. Hieronder kun je direct iemand inschrijven.

Zorgmedewerker van het Jaar verkiezing 2017

Reageren

Auteur

Voeding in de Zorg

Voeding in de Zorg

Het platform Voeding in de Zorg staat vol met goede ideeën en oplossingen over voeding voor ouderen in verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland. Eten en drinken moeten namelijk kleine genietmomenten zijn voor bewoners. En Voeding in de Zorg helpt je hierbij. Want goede voeding helpt ouderen gezonder en vooral prettiger oud worden.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten