menu

Gezond afvallen doe je zo

Gezond afvallen, hoe doe je dat? Het is weer die tijd van het jaar waarin we allemaal net iets te veel gegeten hebben. Voel je niet schuldig! Je bent niet de enige. Bovendien staat het nieuwe jaar voor de deur met tal van goede voornemens.

Een van die voornemens is voor ons in ieder geval gezond afvallen. We gaan niet op een of ander crash dieet. Ook gaan we onszelf niet allerlei lekkere dingen onthouden om maar zo snel mogelijk weer op gewicht te komen. Nee, we gaan gewoon op een gezonde en makkelijke manier aan de slag.

Afvallen met Nederland

Hoe gaan we dit doen? Omdat we het niet ‘alleen’ willen doen zijn we opzoek gegaan naar een dieetplan. Zo kwamen we op Afvallen Met Nederland. Maar liefst 502.754 mensen gingen ons voor bij dit programma. Het werkt heel eenvoudig. Het plan duurt ongeveer 6 maanden. In de eerste 3 maanden zal je het meeste gewicht verliezen. Er wordt gekeken naar je eetpatroon op basis waarvan je een advies krijgt van een diëtiste hoe je het anders kunt doen om je doel te bereiken. Maar het is niet alleen voeding, je krijgt ook oefeningen die je kunt doen voor extra beweging. Ook is er een mentalcoach die je bijstaat.

Gezond afvallen doe je zo

Hoe begin je? Gewoon door je gratis aan te melden voor het programma. Je kunt dan eerst eens even kennis maken en bekijken of je het wel een geschikt programma vindt voor jou. Dan kun je besluiten of je je in wil schrijven voor het volledig begeleidde dieet. Dit kost slechts € 7,50 per maand. Je krijgt een half jaar lang speciaal samengestelde recepten, professionele online begeleiding van een diëtist, toegang tot video’s met oefeningen én toegang tot het volledige platform waar je ervaringen uit kunt wisselen met anderen.

Samen gaan we aan de slag

Dat het programma werkt dat bewijst het aantal mensen dat tot nu heeft meegedaan. Maar liefst 502.754 mensen volgenden het dieet en de reacties zijn goed. Kijkend naar die reacties komen we erachter dat men vooral tevreden is over de begeleiding die je krijgt van de diëtiste én van de mentalcoach. Want ondanks dat alle informatie in principe vindbaar is online is het wel een goede stok achter de deur om door deze mensen steeds geholpen te worden. Je kunt bij dit programma kiezen om een maandelijks abonnement te nemen, of je kiest voor in één keer een half jaar. In beide gevallen krijgen je nu aanzienlijke eindejaars kortingen.

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten