menu

Wie is de beste hulp van het jaar?

In een tijd waarin de (huishoudelijke) hulp zwaar onder druk staat is het belangrijk dat dit onderwerp wat extra aandacht én waardering krijgt. En dat gebeurt dit jaar alweer voor de derde keer met de Hulp van het Jaar verkiezing.

De Nationale Hulpgids organiseert deze verkiezing en wij kunnen met z’n allen zorgen dat onze favoriete hulp niet alleen bekent wordt bij deze gids, maar misschien zelfs genomineerd wordt voor de titel.

De huishoudelijke hulp in het zonnetje gezet

De Hulp van het Jaar verkiezing is er om de (huishoudelijke) hulp, die het op dit moment hartstikke zwaar heeft, ook eens flink in het zonnetje te zetten. En terecht! Al deze hulp is hartstikke belangrijk en gewoon onmisbaar. Wie is die (huishoudelijke) hulp die bij ons allen met heel veel passie en toewijding zoveel werk verricht? Of het nu de oppas is voor een kind, de thuiszorgmedewerker die onze grootouders zo fantastisch helpt, of die huishoudelijke hulp die schoonmaakt bij mensen die het niet allemaal meer zelf kunnen. Al deze hulpverleners verdienen het om genomineerd te worden. “Dagelijks zien wij veel bijzondere hulpen voorbij komen op onze zorgmarktplaats. De inzet van de hulp en de dankbaarheid van de hulpvrager: dat is het gevoel dat we willen delen”, aldus Tom Verhagen, directeur van De Nationale Hulpgids.

Hoe nomineer ik mijn hulp van het jaar?

Dus ken jij iemand die het absoluut verdient om Hulp van het Jaar te worden? Nomineer hem of haar dan nu. Het kan tot 18 oktober, dus je moet er snel bij zijn. En wees nou eerlijk, dit kost nog geen 5 minuten van je tijd, maar daarmee maak je iemand misschien wel hartstikke gelukkig!

Nomineer jouw hulp hier!

Ken jij een hulp die het meer dan verdient om Hulp van het Jaar te worden? Geef die bijzondere man of vrouw dan hier op en zet ze eens flink in het zonnetje!

Klik hier en nomineer jouw hulp

Hulp van het Jaar verkiezing

meer informatie

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGerelateerde berichten