menu

Financiële steun voor ouderenprojecten

Als je ouder bent én moet leven met een beperking, is het dan nog wel mogelijk om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen?

Volgens Fonds NutsOhra wel. Dat is ook de reden waarom zij het programma ‘Meer Veerkracht, Langer Thuis’ hebben opgezet. Een zinvol leven blijven hebben ondanks een kwetsbare gezondheid, dat is wat zij hiermee willen bereiken.

Financiële steun via Fonds NutsOhra

Met geld worden projecten geholpen die dit doel ondersteunen, zoals de valpreventie cursus ‘In Balans’ waarvan mevrouw Iet Ringelberg uit de video zowel deelneemster als ambassadrice is. Vanaf 15 augustus is het weer mogelijk binnen dit programma een nieuw project in te sturen. Dus heb je een project of ken je een project waarmee alleenstaande ouderen geholpen worden langer thuis te blijven wonen? Vraag dan financiële ondersteuning aan via Fonds NutsOhra. Er is in het totaal zo’n € 12 miljoen beschikbaar voor verschillende projecten in de periode van 2015 tot 2018.

Fonds NutsOhra artikelbanner

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.