menu

Oma Annie van 90

Dit is oma Annie van Meer uit Veldhoven. Zij is 90 jaar en expert op het gebied van ouder worden. Ondanks haar ouderdomskwaaltjes en haar leeftijd, staat zij nog vol in het leven.

Hoe doet oma Annie dat toch?

Haar man is 10 jaar geleden overleden en haar (klein)kinderen wonen niet in de buurt. Maar dit maakt haar zeker niet minder zelfredzaam. Hoe doet ze dat toch? Lizette Nouwens werkt bij GGD GHOR Nederland. Zij ging met een camera naar haar oma Annie om eens een kijkje te nemen in haar leven. En dit is het resultaat!

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.