menu

Nieuw in familie & vrienden

Eenzame ouderen ontvangen 120 kerstkaarten

Eenzame ouderen bij zorgorganisatie Valkenhof ontvingen afgelopen week 120 handgeschreven kerstkaarten van een anonieme weldoener.

Lees verder 

Eenzaamheid bij ouderen, wat kun je doen?

Eenzaamheid bij ouderen is volgens deze 90 jarige man zelf op te lossen en hij spreekt uit eigen ervaring over dit onderwerp.

Lees verder 

Mijn vader gaat dood

Mijn vader gaat dood, of is hij al "dood" door de dementie die aan hem vreet? Soms zou ik willen dat het zoals vroeger was.

Lees verder 

Ik mis mijn moeder, ze pleegde zelfmoord

Dit is een foto van mijn moeder die zelfmoord pleegde op jonge leeftijd. Ik mis mijn moeder nog iedere dag.

Lees verder 

Bejaarde apen hebben minder vrienden

Zodra we ouder worden lijken wij mensen minder vrienden te hebben. Maar hoe zit dat en zijn wij de enige 'diersoort' met dit probleem?

Lees verder 

Vertellen over de oorlog

Koosje heeft de oorlog nog meegemaakt en vertelt daarover voor de klas. Zij doet mee aan het project 'Wij in de Wijk' van stichting GetOud.

Lees verder 

Iedereen heeft een verhaal

Kaoutar volgt een opleiding in de thuiszorg en maakt met alle ouderen voor wie zij zorgt een praatje. Iedereen heeft namelijk een verhaal.

Lees verder 

Roze Ouderen vaak eenzaam

Er zijn veel roze ouderen die nu nog vaak eenzaam zijn en bang om ontdekt te worden. De Roze Ouderen Salon wil daar wat aan doen.

Lees verder 

Beelden over ouderen bijstellen

Guillermo en Anneleen vroegen hun mede studenten geneeskunde over hun beeldvorming over ouderen. En de resultaten waren opvallend.

Lees verder 

Met je gitaar naar het zorgcentrum

Rosalinde en Linda willen meer gezelligheid in de zorg brengen, daarom nemen ze hun gitaar mee naar hun stage in een zorgcentrum.

Lees verder 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

AdvertentieGerelateerde berichten