menu

104 en über stijlvol

Zijn naam is Günther Krabbenhöft, hij woont in Berlijn, volgens het internet is hij 104 jaar en über stijlvol. Zelf zegt hij dat dat volstrekte onzin is, maar zijn echte leeftijd verklapt hij niet. Lachend zegt hij wel dat het internet zijn leeftijd heeft verdubbeld. Maar ja, om eerlijk te zijn…50 is hij zeker niet!

Stijlvol en niet te stoppen

Günther is een bekende online. En dan met name vanwege zijn buitengewone stijl. “Ik vind dat ik redelijk normaal stijlvol gekleed ben”, zegt Günther zelf. “Dit is hoe ik mij altijd heb aangekleed. Of ik nu naar mijn werk ga of naar de sportschool. Als ik naar mijzelf kijk wil ik ook vrolijk en gelukkig worden. Mijn kleding keuze is ook een weerspiegeling van hoe ik mij van binnen voel.”

Wat het ook is en hoe oud Günther ook werkelijk is. Eigenlijk doet het er niet toe. Een ding is wel zeker, menig moderne jonge hipster is bij lange na niet zo stijlvol als deze oude gentleman.

meer informatie

Reageren

Auteur

Dirkje van Bennekom

Dirkje van Bennekom

Dirkje van Bennekom is wetenschapsjournaliste met specialisatie seksualiteit & relaties. Ze schrijft voor diverse digitale en papieren magazines en blogt dagelijks op relatie.blog en seks.blog.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.