menu

Langer thuis wonen

Het Aanjaagteam Langer Zelfstandig wonen is door de overheid ingesteld. Het team helpt bij het van de grond krijgen van projecten die ouderen helpen bij langer thuis wonen. Nu recent een aantal bouwstops zijn ingesteld wil het Aanjaagteam een brandbrief sturen aan provinciebesturen. Immers, het inperken van bouwplannen kan nadelig uitpakken voor ouderen.

Tips voor langer thuis wonen

Maar wat kan je zelf doen om langer thuis te wonen? Want dat willen we het liefst allemaal. Soms zijn kleine aanpassingen zo gedaan en maak je je leven een stuk makkelijker en veiliger. Ook domotica, elektrische hulpmiddelen die je helpen in huis, kunnen het leven makkelijker maken. NED7 verzamelt de beste ideeën. Ben jij benieuwd wat je kunt doen in huis?

Kijk op de site van Vereniging Eigen Huis en lees de tips om dit zelf te realiseren.

 

meer informatie

 

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten