menu

Gezelligheid en kwaliteit van leven

Gezelligheid is heel belangrijk. Zeker in deze donkere winterdagen. Daarom gaat Sabine Uitslag deze maand opzoek naar gezelligheid in de zorg. En één van de zaken die het leven én de zorg een stuk gezelliger kunnen maken is eten.

Voeding en kwaliteit van leven

Eten en drinken is een belangrijk onderdeel van gezelligheid, maar zeker ook van gezondheid. Daarom is NED7 op pad gegaan langs verschillende zorglocaties in Nederland, samen met de 4 grootste voedingsproducenten uit de foodsector: Unilever Foodsolutions, Douwe Egberts, Zwanenberg en FrieslandCampina. Deze foodsafari die werd georganiseerd door branchevereniging ActiZ was bedoeld als expeditie om te ontdekken wat écht gezonde voeding is voor ouderen. Maar de conclusie aan het einde van de dag was duidelijk: kwaliteit van leven en prettig leven is bij voeding ook steeds belangrijker. “Dit biedt voor ons kansen. Dus wij zijn geïnspireerd geraakt!”, aldus Marcel Pols van FrieslandCampina.

De straatvraag

Samen met onderzoeksbureau Motivaction onderzoekt NED7 de mening van mensen op straat. En daarom ging Sabine Uitslag ook deze maand weer op pad met de vraag: “Hou jij nu al rekening met de zorg voor later?”

Geef ook jouw mening over dit onderwerp en stem mee op de NED7 poll!

[socialpoll id=”2323722″]

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten