menu

Eten met dementie

Speciaal voor NED7 gaan Marit van Bohemen en Jasmine Sendar in de nieuwe webserie ‘Pimp Up My Granny’ aan de slag om ouderen in heel Nederland te helpen én om wensen in vervulling te laten gaan.

De wens van mevrouw Slot

Mevrouw en meneer Slot wonen in de Lauwershof in Oudorp. Deze woonzorglocatie van Magentazorg ligt vlakbij Alkmaar en precies in het gebied waar al meer dan 100 jaar zuurkool wordt verbouwd en gemaakt. Mevrouw Slot komt uit deze buurt en heeft nog één brandende wens. Zij zou zo graag nog een keer willen genieten van een heerlijk etentje met haar man, gemaakt door een topkok.

Is eten met dementie anders?

Maar mevrouw Slot heeft dementie. Dat is ook de reden waarom Magentazorg de hulp heeft ingeroepen van het team van ‘Pimp Up My Granny’. Marit van Bohemen gaat aan de slag om haar wens te vervullen. Maar is eten met dementie anders dan eten zonder dementie? Jazeker is eten met dementie anders! Topkok Pierre Wind weet hier alles van. Hij houdt zich intensief bezig met voeding en koken voor ouderen en schiet Marit dan ook te hulp.

Gaat het hun lukken om de wens van mevrouw Slot te realiseren?

 

Bekijk de hele aflevering 

In de nieuwe webserie 'Pimp Up My Granny' gaan Marit van Bohemen en Jasmine Sendar op pad om ouderen te helpen én om wensen te vervullen. In deze eerste aflevering helpt topkok Pierre Wind de wens van mevrouw en meneer Slot vervullen.Bekijk hier de aflevering: https://goo.gl/pjLMBe

Posted by NED7 on zaterdag 20 juni 2015

Stichting DoSocial

Stichting DoSocial werkt actief mee aan Pimp Up My Granny en aan het realiseren van projecten die het welzijn van ouderen in Nederland verbeteren. Dit doen zij niet alleen met behulp van geld, maar juist ook met behulp van mankracht, expertise en betrokkenheid.

Wil jij kijken of je een steentje bij kunt dragen of heb je een project dat gerealiseerd moet worden?

Bezoek de sociale voorraadkast van DoSocial: www.socialevoorraadkast.nl

Pimp Up My Granny wordt geproduceerd door Mediamol Producties in opdracht van NED7.
Copyright 2015, all rights reserved

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten