menu

Dromen zijn geen bedrog!

Ieder mens heeft wel een wens. Dat kan een heel simpele zijn, die je zelf makkelijk kunt realiseren. Maar het kan ook een wens zijn waarbij enige hulp nodig is. In dat geval is er tegenwoordig een nieuwe optie…zeg maar een team van reddende engelen die gaan proberen jouw droom of wens te verwezenlijken. Dat team heeft een passende naam: Wendy’s Angels (inderdaad, Wendy van Dijk, u kent haar wel).

Welke wens zou jij graag in vervulling zien gaan? Welke dromen jaag jij nog na? Samen met de Staatsloterij gaan Wendy’s Angels aan de slag onder het motto: ‘geen woorden, maar daden’.

Geen droom te gek!

Die wensen kunnen van alles zijn. Altijd al willen leren kitesurfen? Iemand vertellen dat je van hem of haar houdt? Een keer koken met een sterrenkok? Iemand een onvergetelijke dag bezorgen? Een dag je droombaan vervullen? Of iemand die het echt nodig heeft in het zonnetje zetten? Als je online de hashtaf #wendysangels gebruikt op Facebook loop je zomaar het risico dat ze opeens voor je deur staan!

Dromen zijn geen bedrog

Onlangs reisden Wendy’s Angels af naar Amersfoort, naar verzorgingshuis De Koperhorst om een clubje échte voetbalfans compleet te verrassen. Het vaste clubje van 8 ouderen volgt trouw alle wedstrijden van het Nederlands Elftal en had als wens ooit nog eens een voetbalwedstrijd in het echt mee te mogen maken.

Oranje boven

Begeleidster Rolyne riep de hulp van Wendy’s Angels in en wilde deze trouwe Oranje fans iets bijzonders aanbieden. Rolyne: ‘Deze lieve 5 heren en 3 dames missen nooit een wedstrijd van Oranje. Met z’n allen komen ze – gehuld in oranje – het café van het verzorgingshuis De Koperhorst binnen, om elke minuut van het voetbal te kunnen zien. De sfeer is altijd gezellig en ik heb ze vaak horen zeggen dat ze zo graag naar een échte wedstrijd zouden willen. Ik wil daarom niets liever dan deze wens voor hen in vervulling laten gaan.’ Natuurlijk konden de Angels niet wachten om er alles aan te doen deze fans hun droom te verwezenlijken.

Heb jij ook een wens? Doe dan mee door een reactie achter te laten op Facebook. Gebruik daarbij altijd de hashtag: #wendysangels. Laat je wens achter en wie weet staan Nana, Kee en Wen binnenkort bij jou op de stoep!

meer informatie

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten