menu
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Vroeger waren we onsterfelijk

Bert Keizer was verpleeghuisarts en werkt nu in de Levenseindekliniek. Een avond met Bert Keizer gaat over zijn nieuwste boek ‘Vroeger waren we onsterfelijk’. In dit boekt kijkt hij terug op zijn eigen werk. Het is een bundel vol verhalen, herinneringen en beschouwingen. 

Wie is Bert Keizer?

Bert Keizer heeft filosofie gestudeerd aan een Engelse universiteit. In de jaren zestig verruilde hij de kerk voor The Beatles. Hij wil niet aan de slag als academisch filosoof en komt terecht in de medische faculteit. Leven is behelpen, vindt hij. “Als er iets is dat ik probeer overeind te houden, dan is het de troost van filosofie, literatuur en geneeskunde – stuk voor stuk regionen waar uitzonderlijk goed gedacht, gehuild en gelachen kan worden.” Het belooft dan ook een avond te worden vol anekdotes, humor, levenslessen en discussie.

Bert Keizer schreef ook de bestseller ‘Het refrein is Hein – Leven en sterven in een verpleeghuis’. Andere boeken zijn ‘Vroeger waren we onsterfelijk‘, ‘Waar blijft de ziel‘, ‘Onverklaarbaar Bewoond’ en ‘Tumult bij de uitgang‘. Ook is Keizer columnist bij het dagblad Trouw en bij Medisch Contact.

deel dit artikel

Locatie

Ruïnekerk
Raadhuisstraat 1
Bergen,Noord-Holland1861 LKNederland
+ Google Maps
Website:
http://www.ruinekerk.nl

Reageren

Gerelateerde berichten