menu
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Second Home Beurs

Opzoek naar een tweede woning in binnen- of buitenland? Dan is de Second Home Beurs iets voor jou! Tijdens deze beurs in de Jaarbeurs Utrecht vind je het meest complete aanbod van huizen onder één dak. Of het nu voor je vakantie is of als belegging, of misschien zelfs voor allebei. Je begint bij de Second Home Beurs!

Gratis seminars

Er zijn tijdens de beursdagen diverse deskundige seminars te volgens, die je kunnen helpen bij de aankoop van een tweede huis. Alle seminars zijn vrij toegankelijk als beursbezoeker. Ook zijn er diverse gastsprekers die je alles kunnen vertellen over het kopen of huren van een tweede huis.

Vastgoedaanbieders op de Second Home Beurs

Er zijn tal van binnenlandse én buitenlandse vastgoedaanbieders aanwezig die je verder kunnen helpen bij de aanschaf van een tweede huis. Maar bij dergelijke moeilijke en belangrijke keuzes hoort ook een moment van reflectie. Dit kan tijdens het nuttigen van heerlijke verse maaltijden in de diverse restaurants op de beurs. In het midden van de beursvloer is overigens ook een wijnbar waar je een glas wijn kunt proeven uit het land waar je een Second Home overweegt te kopen.

Gegevens

Begin:
23 september 2016
Einde:
25 september 2016
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Website:
http://registration.fairsconsult.com/nl/secondhome-nl

Organisator

Fairs Consult BV
Telefoon:
030-8887877
E-mail:
info@fairsconsult.com
Website:
https://www.secondhome.nl

Locatie

Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
Utrecht,3521 ALNederland
+ Google Maps
Telefoon:
030-2955911
Website:
http://www.jaarbeurs.nl

Reageren

Gerelateerde berichten