menu
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De grote Thuiszorgdag

Werk je in de zorg en heb je te maken met thuiszorg dan mag je dit evenement niet missen. De Grote Thuiszorgdag van dit jaar zal volledig in het teken staan van actuele ontwikkelingen en de toekomst.

Tijdens het Grote Thuiszorgdebat discussieert u mee over actuele vraagstukken in de thuiszorg en krijgt u volop de gelegenheid om vragen te stellen. Bestuurders, zorgverzekeraars, een Kamerlid en een aantal verpleegkundigen zijn hierbij aanwezig, kortom álle stakeholders!

Ga jij naar de thuiszorgdag?

In de middag is er een interactief managementtraject waarin de vertaalslag naar de praktijk gemaakt wordt. Welke nieuwe accenten brengen de actuele en toekomstige ontwikkelingen binnen de thuiszorg met zich mee? Júist in roerige tijden als deze is het noodzaak ervaringen te delen met vakgenoten en mee te discussiëren over actuele dilemma’s. Bent u er bij dit jaar?

  • In één dag op de hoogte van recente en toekomstige ontwikkelingen in de thuiszorg
  • Raak geïnspireerd door vakkundige sprekers
  • Voor verpleegkundigen/verzorgenden zijn er praktische workshops over o.a. dementie, delier en depressie, het verlenen van passende zorg in de laatste levensfase en eenzaamheid
  • Deel kennis en ervaringen met collega’s en andere vakgenoten
deel dit artikel

Gegevens

Datum:
13 december 2016
Tijd:
09:00 - 16:15
Kosten:
€199
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
http://nursingcongressen.nl/thuiszorg

Organisator

Bohn Stafleu van Loghum
Telefoon:
030 6383736
E-mail:
info@bsl.nl
Website:
http://www.bsl.nl

Reageren

Gerelateerde berichten