menu
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Daar kom ik mijn bed voor uit!

De expositie ‘Daar kom ik mijn bed voor uit!’ geeft een overzicht van de meest sprankelende en bijzondere kunstprojecten die de afgelopen 10 jaar bij Vitalis te zien en te beleven zijn geweest. Graag willen wij deze projecten delen met Eindhoven, de wereld en alle mensen die betrokken zijn bij Vitalis. Omdat we vinden dat ze meer dan de moeite waard zijn én omdat ze zeker een inspiratie zullen zijn voor velen. Kom jij ook? Neem je collega’s, familie en vrienden mee en geniet van een bijzonder overzicht!

Met kunst door en met ouderen willen we laten zien dat bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen middenin de samenleving staan. Ouderen in het volle zonlicht plaatsen. Iedereen uitnodigen in de ouderenzorg. Laten zien hoe ‘rijk’ de ouderdom is. Er is zo veel te vertellen.

Kunst van bewoners

We werken samen met bewoners, kunstenaars, designers, jong talent en culturele instellingen. We willen buiten de gebaande paden treden. Er zijn vele initiatieven. Het Groot Letterfestival, georganiseerd samen met schrijvers en columnisten. Fotoreportages met eigen modellen. Ontmoetingen waarbij verhalen van bewoners door kunstenaars worden opgetekend. De Dutch Design Week waarin samen met kunstenaars uit de wijk een podium georganiseerd wordt voor jong en oud. Schrijvers logeren in het verzorgingshuis en vertellen hun verhalen. Parktheatervoorstellingen die live ‘gestreamd’ worden in onze verpleeghuizen. We willen uitgedaagd worden om opnieuw te kijken, anders te denken en nieuwe perspectieven toe te laten. Kunst kan dat als geen ander. Het is binnen Vitalis een andere manier van ontmoeten, een aanjager van innovatie. Onmisbaar.

deel dit artikel

Gegevens

Begin:
18 november 2016 : 09:00
Einde:
27 november 2016 : 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
http://www.vitalisgroep.nl/nieuws/517-daar-kom-ik-mijn-bed-voor-uit

Organisator

Website:
www.vitalisgroep.nl

Locatie

Vitalis Woonzorg Groep
Strijp-S Torenallee 22-04
Eindhoven,5617BD Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.vitalisgroep.nl/nieuws/517-daar-kom-ik-mijn-bed-voor-uit

Reageren

Gerelateerde berichten